nl en
nl en

Wraps

Wraps bestellen bij Crazy Kitchen Amsterdam: verrassend lekker!

Lekker, gezond en veelzijdig: met wraps kunnen we alle kanten op. Wraps zijn namelijk lekker met bijna alles. Bij Crazy Kitchen in Amsterdam zijn we daar al lang van overtuigd. Ons assortiment wraps is gevarieerd van de zalm wrap, huisgemaakte tonijnsalade, hummus en bijvoorbeeld de wrap pittige kip. Omdat de wrap zacht is, is deze gemakkelijk te eten tijdens meetings, vergaderingen of zo uit de hand. 

Een ander voordeel is dat de wrap ook vrij lang goed en vers blijft. Met de lunch mee bestellen en pas einde middag eten kan dus heel goed. 

Bezig met laden...

Wraps

8,95 excl. btw
Bestellen
9,25 excl. btw
Bestellen
9,50 excl. btw
Bestellen
8,95 excl. btw
Bestellen
8,95 excl. btw
Bestellen
9,25 excl. btw
Bestellen
8,95 excl. btw
Bestellen
9,25 excl. btw
Bestellen
8,80 excl. btw
Bestellen
0,25 excl. btw
Bestellen
8,95 excl. btw
Bestellen

Crazy twist

Wraps van Crazy Kitchen in Amsterdam zijn zeker niet standaard. Onze ervaren kok heeft er zijn eigen, persoonlijke twist aan gegeven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wrap met gerookte zalm en creamcheese, een vegan wrap met gegrilde groenten en tomatentapenade of een wrap met rosbief en truffelmayo? Uniek, maar oh zo lekker. De wraps worden in onze Amsterdamse keuken met de grootste zorg bereid en bevatten alleen de allerbeste ingrediënten. Zo zijn we keer op keer in staat u de meest smakelijke wraps te bieden.

Wraps of lunch bestellen Amsterdam

Onze wraps zijn net zo gemakkelijk te bestellen als de andere producten van Crazy Kitchen Amsterdam. Bestel ze samen met onze luxe belegde broodjes, onze heerlijke soepen en quiches of onze smakelijke salades. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een assortiment aan belegde wraps te bestellen. Geniet van een diversiteit aan smaken.

De wraps zijn een een leuk alternatief voor belegde broodjes!

 


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden