nl en
nl en

Quiches en soepBezig met laden...

Quiches en soep

5,00 excl. btw
Bestellen
31,95 excl. btw
Bestellen
5,00 excl. btw
Bestellen
5,00 excl. btw
Bestellen
5,00 excl. btw
Bestellen
5,00 excl. btw
Bestellen
10,00 excl. btw
Bestellen
32,50 excl. btw
Bestellen
31,95 excl. btw
Bestellen
32,50 excl. btw
Bestellen
32,50 excl. btw
Bestellen
32,50 excl. btw
Bestellen
14,95 excl. btw
Bestellen
5,50 excl. btw
Bestellen

Voedzame quiche of soep bestellen in Amsterdam

Gezond en verrassend lekker. Dat zijn de quiches van Crazy Kitchen in Amsterdam. De hartige taarten zijn gezond en zitten boordevol prachtige ingrediënten. Door te kiezen voor een unieke combinatie van ingrediënten ontstaat een geheel eigen verrassende smaakbeleving. Perfect voor tijdens de lunch of als bijgerecht bij het diner. De quiches kunt u online bestellen en worden bezorgd in heel Amsterdam. Gemakkelijk en snel.

Alleen de beste ingrediënten voor onze quiches is goed genoeg.

Quiches worden bij Crazy Kitchen met passie en liefde gemaakt door ervaren koks. Zij werken met seizoensgebonden, natuurlijke ingrediënten en geven de gerechten een geheel eigen draai. Wanneer u besluit bij Crazy Kitchen in Amsterdam een quiche te bestellen, garanderen wij u een optimale smaak. De verschillende quiches worden dagelijks vers bereid en met zorg afgeleverd in de binnenstad van Amsterdam en daarbuiten. U zult zeker genieten van een voedzame en smakelijke quiche.

Een quiche bestellen en laten bezorgen in Amsterdam

De quiches  van Crazy Kitchen Amsterdam kunt u gemakkelijk online bestellen en betalen. Al bij het plaatsen van de bestelling bieden wij u de mogelijkheid een specifieke bezorgdatum en bezorgtijd aan te geven. Let u tijdens het bestellen van uw quiche ook op de afleveropties? In principe bezorgen wij in Amsterdam de quiches tussen 11:00 uur en 13:30 uur.

Soep bestellen in Amsterdam?

Wij bezorgen gezonde, smaakvolle vegetarische soepen. De soep wordt warm geleverd en ze zijn simpel online te bestellen. Bordevol vitamines en laag in caloriën, goed voor een gezonde lunch of lekker voor einde dag. Alle soepen zijn eigen recepturen en verrassend lekker. 

Dagelijks soep bezorgd krijgen op kantoor?

Dagelijks een soep bezorgt krijgen kan natuurlijk ook. Wij kunnen de soepen leveren per liter, zodat u deze zelf kunt opwarmen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ons assortiment soepen:

  • Marokaanse linzensoep
  • Indiase pompoensoep
  • Knolselderij-pastinaaksoep
  • Tomatensoep
  • Mosterdsoep

Soep en quiche in een knap buffet?

Crazy Kitchen verzorgd geregeld knappe eigentijdse buffetten met onder andere soep en quiches. De buffetten zijn op ieder moment van de dag in te zetten.
Het ontbijt, lunch of diner buffet kan bestaan uit warme, koude producten of juist een mix van onze smaakvolle gerechten.

Vraag gerust een offerte voor een buffet aan via de mail .


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden

Mijn gegevens

(e-mail) adres wijzigen
Privacy verklaring
Cookiebeleid