nl en
nl en

Belegde broodjes

Luxe belegde broodjes bestellen in Amsterdam: Crazy Kitchen

De lekkerste belegde broodjes in Amsterdam, besteld u bij Crazy Kitchen. Een broodje achterham, een sandwich met huisgemaakte zalmsalade of een stokbroodje Crazy Indian. Wij werken met eerlijke en verse producten en dragen er zorg voor dat de broodjes die onze klanten bestellen fantastisch smaken. Vanuit een prachtige locatie in Amsterdam Zuid, waar wij de beschikking hebben over een grote open keuken, bezorgen wij smakelijke en luxe broodjes door heel Amsterdam.Gevarieerd, gezond en voedzame belegde broodjes!

Het assortiment luxe broodjes dat u bij Crazy Kitchen in Amsterdam kunt bestellen is zeer gevarieerd. Perfect voor zakelijke lunches, meetings of informele bijeenkomsten. Er zit voor iedereen wel iets bij naar wens. De broodjes die u bij ons kunt bestellen zijn creme wit (stokbrood) of het bruine meerzaden sandwich en worden met liefde en passie door onze bakker gebakken. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge eisen. Naast vis en vleesbeleg, kunt u ook vegetarische broodjes en glutenvrije broodjes bij ons te bestellen. De glutenvrije broodjes worden speciaal voor u afgebakken, de vegetarische broodjes zitten vol afwisseling en zijn hoog op smaak.

Belegde broodjes bestellen Amsterdam.

Wilt u bij Crazy Kitchen luxe belegde broodjes in Amsterdam bestellen? Dat kan gemakkelijk online. Wij gaan direct voor u aan de slag. Alle broodjes die onze klanten bestellen, bezorgen we binnen de regio Amsterdam op de gewenste datum en tijd! 


Brood en broodjes

Onze bakkers hebben wij zorgvuldig geselecteerd. Zij bakken het mooiste brood en allemaal zonder toevoegingen. Het deeg rijst langzaam en dat komt de smaak ten goede. Crazy Kitchen maakt alle dressings en sauzen zelf en eveneens zonder toevoegingen. 


Lunch bezorgen 

Van de beste belegde broodjes tot complete luxe lunches Crazy Kitchen heeft het allemaal. Verse soepen, huisgemaakte quiches en smaalvolle gezonde salades. Wij bezorgen in Groot Amsterdam. Voor lunches naar opgeving Schiphol, Badhoevedorp of Hoofddorp verzoeken wij u 'aparte rit' aan te vinken. Zo wordt de bezorging gedekt. 
Heeft u vragen of wilt u hulp bij het samenstellen van een lunch, diner of andere catering. Bel of mail gerust!


Inschrijven voor de nieuwsbrief


Aanmelden